LidkopingDroge type transformator model scb10Verzameling van tips en trucs

  • vrijgavetijd:2022-05-30 01:32:09
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:91
  • Korte omschrijving:

    Lidkoping,In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai,LidkopingComputer-t

Artikel inhoud

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai,LidkopingComputer-temperatuurregelaar voor droge transformatoren, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

LidkopingDe fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Jusadworld.kgmVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Handig en efficiëntlekkage van bout- of buisexterne draad

Visuele controle voor de controle van de transformator

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

LidkopingWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is,Lidkopingtransformator voor de distributie van Amorfe legeringen, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen,LidkopingVolledig afgesloten olie onderdompelde krachttransformator, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

LidkopingOverige productinformatie
  • Foggia.Productie van instapbruggenIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

    Foggia.Productie van instapbruggenIntroductie van de gebruiksopeningssituatie

  • Zamoshik.kgm10 ton mobiele instapbrugBeleggingsinformatie

    Zamoshik.kgm10 ton mobiele instapbrugBeleggingsinformatie

  • HongarijeSchaartype mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de voornaamste kenmerken van

    HongarijeSchaartype mobiel hydraulisch hefplatformWat zijn de voornaamste kenmerken van

  • HaDuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftAltijd

    HaDuplex Gebouw Huishoudelijke Kleine LiftAltijd

  • IseronHydraulisch hefplatform met geleiderailBedrading bouwproces

    IseronHydraulisch hefplatform met geleiderailBedrading bouwproces

  • Shuangluan. kgmGkt12 hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen?

    Shuangluan. kgmGkt12 hydraulisch hefplatformWat zijn de toepassingen?

  • Radomsko.Kleine hydraulische platformheftruckService doeleinden

    Radomsko.Kleine hydraulische platformheftruckService doeleinden

  • Frankfurt am Main8-meter hydraulisch hefplatformHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Frankfurt am Main8-meter hydraulisch hefplatformHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!